Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /var/www/vhosts/hetmaasveld.nl/httpdocs/mod/PHPMailer-master/PHPMailerAutoload.php on line 45
Het Maasveld - Neer - Leudal | Partners

Centrum de Lindebloesem

"Het mooie aan 't Maasveld is dat er zo’n grote variëteit is en dat iedereen er welkom is. Het maakt niet uit hoe oud of jong je bent, en of je een topsporter bent of liever komt supporteren. Ieder vindt er zijn gading. Van peuterzwemmen tot gymnastiek voor senioren. Alle initiatieven om de mensen uit de omgeving te verbinden, worden aangemoedigd. 

Zo werd ik ook hartelijk ontvangen als nieuwkomer in Neer en werd ik gevraagd doorSportimpuls om partner te worden van 't Maasveld (toen nog Park Leudal-Oost). Mensen konden gratis proeven van yogalessen en dit werd later uitgebreid met actieve meditaties en bio-energetica.

Mede dankzij dit initiatief vinden er nu wekelijks lessen plaats bij Centrum de Lindebloesem waar je op een bewuste manier bezig bent met lichaamsbeweging en ontspanning. Naast de wekelijkse lessen kun je in Centrum de Lindebloesem terecht voor lichaamsgerichte psychotherapie. Als partner van 't Maasveld vind ik het heel fijn om op mijn manier te kunnen bijdragen en deel uit te maken van dit grotere geheel."

Passionele groet,

TamaraNAAR DE WEBSITE