FACILITEITEN


1. en 2. Voetbalvelden

In het park zijn 3 wedstrijd-/trainingsvelden: twee van natuurgras en één met kunstgras. Daarnaast is er nog een trainingsstrook (nummer 3). Het kunstgrasveld, het natuurgrasveld langs de Maasweg en de trainingsstrook zijn verlicht. Op enkele plekken komen tussen de wielerbaan en de velden, tien meter hoge hekwerken. Zo kunnen beide sporten gelijktijdig plaatsvinden. De sfeerimpressie van de tribune is een indicatie.

Hoofdveld Maasveld
Tribune Maasveld
Overzicht nacht medium Maasveld
Tunnel Maasveld

3. Trainingsstrook


4. Centraal gebouw

In het centrale gebouw is de horecagelegenheid (met zicht op velden en wielerbaan) gesitueerd. Ook komt hier ruimte om te vergaderen. Verder komt hier kleedaccommodatie voor de binnen- en buitensporten. NB Het ontwerp voor het gebouw volgt nog. Bijgaande impressie is een indicatie van de omvang. Het betreft renovatie en uitbouw van het huidige clubgebouw van RKSVN met verbinding naar Sporthal ’t Maasveld.

Centraal gebouw Maasveld
Binnen gebouw Maasveld

5. Sporthal

De sporthal voldoet (vanaf najaar 2020) aan de NOC*NSF-normen voor de binnensporten. En omvat voor zaalvoetbal, handbal, zaalhockey, volleybal, basketbal en badminton. De hal is ook te gebruiken voor evenementen. Reserveren kan via www.hetmaasveld.nl

Sporthal Maasveld

6. Tennisvelden

De tennisvelden (drie of vier all weather banen) zijn gesitueerd in de nabijheid van het centraal gebouw.

Tennisveld Maasveld

7. Zwembad

Het verwarmde buitenzwembad bestaat uit een officieel wedstrijdbad (25 meter), peuterbad en diverse speelattributen. Daarnaast is er een ruime ligweide met zon- én schaduwrijke plekken. Het zwembad is altijd bereikbaar en beschikbaar, óók tijdens wielrennen. De kleedruimtes voor het zwembad bevinden zich aan de achterzijde van de tribune (sfeerimpressie is een indicatie).

Zwembad ligweide Maasveld
Zwembad ligweide Maasveld
Zwembad ligweide Maasveld

8. MTB en Cyclocrossparcours

Het MTB- en cyclocross (CX)-parcours zijn volledig verlicht. Het MTB- en CX-parcours zijn verweven in elkaar. Het is voorzien van een heuvel van circa 7 tot 8 meter hoog. Het parcours is ongeveer 3 kilometer per ronde.

MTB brug Maasveld
MTB parcours Maasveld

9. Paardenbakken

In het park zijn paardenbakken voor de paarden en ponysport.

Paardenbakken Maasveld

10. Wielerbaan

De wielerbaan bestaat uit een 800 meter lange, verlichte asfaltbaan. De baan is 9 meter breed en aan beide zijde is een obstakelvrije zone van 2 meter opgenomen. Door de 9 meter brede baan kunnen verschillende leeftijdscategorieën gelijktijdig fietsen. Op enkele plekken komen tussen de wielerbaan en de velden, tien meter hoge hekwerken. Zo kunnen beide sporten gelijktijdig plaatsvinden. Langs de wielerbaan komt ongeveer 1,5 kilometer groene haag.

Wielerbaan Maasveld
Wielerbaan Maasveld

11. Parkeren

Op het park is plaats voor circa 200 auto’s De grootste parkeerplaats ligt zo dicht mogelijk bij de N273.

Parkeerterrein Maasveld
Parkeerterrein Maasveld

12. Evenemententerrein

Het evenemententerrein is geschikt voor het organiseren van culturele en sportieve evenementen.


Op onderstaand filmpje is de huidige situatie van het park in beeld gebracht, in bovenstaande afbeelding is een schetsontwerp voor de toekomstige situatie ontworpen waar alle bijna veertig samenwerkingspartners een plek krijgen op ’t Maasveld.

Sporthal Huren?
Reserveren kan hier.

Of neem contact op met sporthal@hetmaasveld.nlEvent organiseren?
Op het gebied van events biedt ’t Maasveld mogelijkheden om een uiteenlopend programma aan te bieden. Van muziekfestivals tot businessrides. Van beurzen tot bijzonder treffen. Kijk in de agenda voor de aankomende events. Zelf geïnteresseerd om een event te organiseren op ’t Maasveld? Neem dan contact op met Bas Keltjens via info@hetmaasveld.nl.