OVER 'T MAASVELD

Het proces van ’t Maasveld (voorheen Park Leudal-Oost) loopt al enige tijd. Gestart in 2012 met een harde kern van zeven vrijwilligers vanuit lokale Zaalvoetbalvereniging De Gastronoom, inmiddels uitgebreid met vele vrijwilligers en partners die zich inzetten voor een gezamenlijke droom: een plek waar sport, bewegen, onderwijs, zorg en cultuur elkaar ontmoeten. Waar jong en oud, met of zonder beperking, sporter of geen sporter actief kan zijn op eigen niveau, waar men plezier beleeft met elkaar en in hetgeen dat ze op het park komen doen. Of dit nu een evenement, een gezamenlijke lunch of een wedstrijd is, plezier staat bij ’t Maasveld voorop.

In 2016 heeft ’t Maasveld een grote stap gemaakt en werd de eerste Open Club van Limburg. 'De Open Club, een initiatief van Huis voor de Sport Limburg, is een manier om lokale verbondenheid te borgen', aldus Jack Opgenoord, directeur van Huis voor de Sport Limburg. En dat blijkt met inmiddels bijna veertig samenwerkingspartners!

Inmiddels zijn we al een tijd verder en hebben we ideeën uitgewerkt tot concrete plannen in een ontwerpschets, is de renovatie van de sporthal gestart en krijgt de samenwerking steeds meer vorm. Lees bij nieuws meer over de voortgang van het proces.
OVER DE NAAM

Voorheen stond ’t Maasveld beter bekend als Park Leudal-Oost. Park Leudal-Oost is onze werknaam geweest en staat voor het proces dat we samen met vele partners, vrijwilligers, buurtgenoten en andere betrokkenen hebben doorlopen. Een proces van vallen en opstaan én kracht. We gaan nu een nieuwe, frisse fase in. Dat waar we écht voor staan, dragen we met deze verfijnde identiteit qua naam en huisstijl uit naar de buitenwereld. >> Lees Meer


OVER HET LOGO

‘t Maasveld is een samensmelting van sport, zorg, events en recreatie.In nieuwe logo van ‘t Maasveld heeft elke deelnemer zijn eigen kleur maar samen staan ze voor een krachtig geheel. Alles is met elkaar verbonden maar heeft toch zijn eigen identiteit. De vloeiende vorm geeft de beweging aan die zich op het park afspeelt. Beweging in de sport maar ook de beweging die ontstaat door het samenwerken van de verschillende deelnemers. >> Lees Meer