De gratis Fittest voor 65 plussers in Buggenum, Neer en Nunhem op 21 februari 2019!

Datum: 22 januari 2019

Een top initiatief van de seniorenverenigingen in Neer, Buggenum en Nunhem, Gemeente Leudal, Leudal Energiek en Huis voor de Sport Limburg.

Als het 't Maasveld staan wij voor plezier in bewegen voor jong en oud. Met een groeiend aantal ouderen in Gemeente Leudal kunnen wij initiatieven rondom bewegen voor ouderen alleen maar aanmoedigen!

Leudal Energiek nodigt alle 65 plussers van Buggenum, Neer en Nunhem uit voor een gratis fittest. Fit en gezond

Tijdens de fittest worden verschillende onderdelen gemeten waaronder uithoudingsvermogen, kracht, reactievermogen, balans, bloeddruk en BMI. Op basis van de uitslag krijgt ue en advies van de leefstijladvisieurs of fysiotherpeuten die bij de test aanwezig zijn.

Na de test volgt een kennismakingsprogramma van 12 weken waarbij u deel kunt nemen aan verschillende vormen van bewegen in groepsverband. Er is een beweegaanbied voor elke senior. Plezier in bewegen staat centraal. Na deze introductieperiode is het mogelijk om deel te nemen aan een vervolgprogramma.

De gratis test vindt plaats op 21 februari in de Hammaeker in Neer. Aanmelden kan tot 25 januari aanstaande bij beweegcoach Arlette Vossen via arlette.vossen@planet.nl of telefonsich via 06-21968639.

Zie de afbeelding voor meer informatie of neem contact op met Bas Boonen (projectleider) via 06-53977957.