Ploegentijdrit en MTB Kids Clinic

Datum: 2 september 2018

Zaterdag 15 september 2018 is de jaarlijkse ploegentijd van 't Naers Peloton. De organisatie draait op volle toeren om er een mooie dag van te maken. Ook dit jaar krijgt de jeugd vanaf groep 5 de kans om kennis te maken met MTB.

Gratis MTB Clinic Jeugd
TC 't Naers Peloton organiseert voor de 4e keer op rij een MTB Kids Clinic.. Behendigheid op de MTB en een toertochtje maken door 't Leudal. Wil je een middag lekker ravotten op de fiets? Meld je dan aan. Ingedeeld in drie verschillende groepen krijgt de jeugd de  beginselen van MTB'en bijgebracht door de jeugdbegeleiders. Aansluitend maken de kinderen een toerrit door het Leudal. Met het organiseren van de Kids MTB jeugd clinic geeft TC ’t Naers Peloton invulling aan de Rabobank Clubkas Campagne en krijgt de jeugd de kans om in ongedwongen sfeer kennis te nemen van de fietssport en in dit geval meer specifiek het MTB-en.

Neem je eigen fiets en helm mee. 

14:30 uur Start MTB behendigheid op parcours bij de Rooëjbes, Brumholt 15, Neer.
15:45 uur Vertrek MTB kids toertocht Leudal.
17:15 uur Terugkomst MTB kids.

Meld je aan voor de MTB Kids Clinic via het aanmeldingsformulier of bij Ingrid Beeren (mob. 06-44664029). 

Om 16.00 uur gaat de ploegentijdrit van start. Om 19:00u start avondprogramma met warm en koud buffet. Met om 20.30 uur uitreiking aan de winnaars van de ploegentijdrit.. Afsluiting van deze familie dag is om 23.30 uur.

Aanmelden voor de ploegentijdrit kan tot 7 september. Klik hier. 
.