40-jarig jubileum Accretos Volleybaltoernooi

Datum: 2 februari 2020

De voorbereidingen voor het Accretos volleybaltoernooi zijn alweer in volle gang. Op zand of op grasveld, een volleybal, muziek en een pilsje erbij en de stemming zit er in! Dit jaar is er vanwege het 40-jarig jubileum van het toernooi op de zondag ook een barbecue. Genoeg reden dus om te komen! 

Wil jij nou ook een dagje komen ballen (jeugd, recreatief of beach), ga jij voor die beker, of kun je eigenlijk niet volleyballen, maar heb je evengoed gewoon zin om een balletje te slaan of lekker een pilsje te komen drinken met wat vrienden? Meld je dan aan via www.accretostoernooi.nl 

Waar: evenemententerrein 't Ligteveld Neer.
Wanneer: zaterdag 16 (jeugd) en zondag 17 mei (beach en recreatief)
Waarom: gewoon omdat het altijd kei gezellig is!

Van jong tot oud, van geoefend tot ongeoefend/vriendengroep
Traditioneel vindt op de zaterdag het gezellige jeugdtoernooi plaats voor jeugdteams in de categorie A, B en C (meisjes/ jongens) en niveau 1 t/m 6. Op de zondag vindt  weer het beachtoernooi plaats op echt zand (3 tegen 3) en is er ook weer een recreatief toernooi op gras. Aan het beachvolleybaltoernooi kun je deelnemen binnen de categorieën regiodivisie tot en met 1ste klasse, 2e/3e klasse en beach b-jeugd. Aan het recreatief toernooi kun je deelnemen in de categorieën 'geoefend' en 'ongeoefend/vriendengroepen'.    

Aanmelden
Iedereen is welkom, van jong tot oud.  Aanmelding kan via https://www.accretostoernooi.nl/. Hier vind je tevens verdere informatie.

Op de hoogte blijven van alle updates? Zet jezelf dan op aanwezig binnen het facebookevenement