Tour de L1mbourg live in Neer

Datum: 9 juli 2018

"Tour de L1mbourg" was zondag 8 juli live in Neer bij de De Friedesse Molen. L1 filmde hier een leuke sfeerimpressie van TC ’t Naers Peloton.
Leden van TC 't NP vertrokken zondag om 9:00uur bij de bank (i.p.v. Rondje Well met Tante Jet) voor een korte rit van 55km en treffen de filmploeg van L1 om 11:00uur bij de Friedesse Molen. Vandaar een rondje langs de Maas over Schoor tot aan Wienerte. Met 8 liefhebbers wordt in het Zwaarveld een ploegentijdrit nagebootst als voorbereiding op de touretappe van 9 juli. Volg alles van Tour de L1mbourg via de volgende link: https://l1.nl/tour-de-l1mbourg/ 


Op maandagavond 9 juli zendt L1 live uit vanaf de Neerbeek en zal Sander Kleikers verslag doen van de tour. Ook dan is ’t Naers Peloton gevraagd om opnieuw mee te werken aan een leuke uitzending over het wielrennen in Midden-Limburg. Alle pelotonners wordt gevraagd om in fietskleding met fiets om 17:00u op de parkeerplaats beej Mieke bij elkaar te komen zodat we gezamenlijk als ’t Naers Peloton de opnames kunnen verfraaien bij de Friedesse molen.