Oproep naamgeving Park Leudal-Oost

Datum: 31 januari 2018

Nu het raadsbesluit is genomen, mogen we vol enthousiasme weer verder werken aan de vervolgstappen. Park Leudal-Oost begint steeds meer vorm te krijgen, zowel de invulling als de uitwerking. Hierdoor staat het bedenken van een nieuwe naamgeving op de agenda. Waar Park Leudal-Oost als werknaam is aangenomen, wordt het nu tijd een naam te creëren die past bij hetgeen waar Park Leudal-Oost voor staat. 

Actief, verbinding en plezier

Park Leudal-Oost staat voor actief, verbinding en plezier. Met de waarde actief willen we ervoor zorgen dat elke doelgroep mee kan doen bij Park Leudal-Oost. Of je nu jong of oud bent, met of zonder beperking, sporter of geen sporter. Actief meedoen kan iedereen op zijn eigen manier zowel binnen sport, zorg en cultuur.

Het hebben van plezier op Park Leudal-Oost speelt bij elke activiteit. Plezier is iets dat we elke gebruiker willen meegeven. Dit is hetgeen dat het park waardevol maakt, waardoor het park kan blijven bestaan én doorontwikkelen in toekomst.

Het stimuleren van verbinding is een kracht van Park Leudal-Oost. We streven naar sterke verbindingen met een uiteenlopend karakter. Verbindingen tussen én binnen de verschillende sectoren zoals sport, zorg en cultuur. Maar ook de verbinding tussen de gebruikers van de verschillende kernen is enorm belangrijk voor de levendigheid van het park.

Leuk idee? Mail vóór 18 februari 2018
Het toekomstig park wordt er één van ons samen. Daarom vragen wij jullie vragen om mee te denken over de nieuwe naamgeving van Park Leudal-Oost. Heb je leuk idee? Mail dit dan naar communicatie@parkleudaloost.nl en wij, commissie Marketing & Communicatie, nemen ook jouw suggestie(s) mee! Insturen is mogelijk tot en met zaterdag 17 februari.