Park Leudal-Oost gaat door!!!!

Datum: 13 december 2017

Park Leudal Oost gaat door!

Tijdens de raadsvergadering van de gemeente Leudal gisteravond (12 december 2017), bleek dat alle politieke partijen achter Open Club Park Leudal-Oost staan. De (financiële) impact van het uiteindelijk genomen raadsbesluit (zie artikel De Limburger) kunnen we nog niet volledig overzien.

Tegelijkertijd horen en voelen we de gemixte gevoelens:  ’Tevreden.’ ‘Blij’. ‘Geen jubelstemming.’ Teleurstelling van geen nieuwe hal.’ Het gevoel van ‘een halfslachtig amendement’. ‘Alleen maar verliezers.’ ‘Dit is niet de uitkomst waarop we gehoopt hadden’. ‘Een goed doordacht burgerinitiatief’. ‘Trots’. ‘Het gaat om vertrouwen’. ‘Hoe gaan we aantonen wat juist de kracht van het plan is?’ Probeer het enthousiasme en de kracht in en voor jullie gemeenschap vol te houden.'Al die reacties kunnen we plaatsen!

Ons plan was een cadeautje met een strik eromheen. De raad heeft het niet uitgepakt. Tegelijkertijd zijn we blij dat Leudal, politiek zover gedraaid is. Het college van B en W wilde er namelijk helemaal mee stoppen. Aan ons nu de taak om te beginnen en te laten zien dat ons plan een succes wordt en daar ook een vernieuwde hal bij hoort.

We laten er geen gras over groeien! Nu er een besluit is genomen door de raad willen we graag snel aan de slag met de uitvoering. Er zijn vanuit onze kant nogal wat vragen omtrent de inhoud van dit raadsbesluit. We hebben de Gemeente Leudal vanochtend al benaderd voor een afspraak voor een meer inhoudelijke toelichting. Op naar de volgende stap.

Graag bedanken we bedanken alle vrijwilligers, ambtenaren, bestuur en raadsleden die de afgelopen jaren zo hard gewerkt hebben aan de realisatie van de plannen. Dankjewel ook voor de geweldige opkomst van zo'n 200 sympathisanten gisteravond, de vele appjes, Facebook-berichtjes en meer. We vertrouwen erop dat we samen iets geweldigs kunnen gaan neerzetten.

 

HOUD OOK ONZE BERICHTEN OP FACEBOOK, TWITTER EN WEBSITE GOED IN DE GATEN, ER GAAT NAMELIJK EEN HELEBOEL GEBEUREN DE KOMENDE TIJD! Volg ons via @parkleudaloost