Bedrijfscompetitie DHL Supply Chain Beringe zaalvoetbal in Spantenhal en straks Park Leudal-Oost

Datum: 11 november 2017

Het zijn niet alleen verenigingen die gebruikmaken van de Spantenhal (Sporthal Ligteveld) in Neer, ook het bedrijfsleven weet de hal te vinden. DHL Supply Chain Beringe maakt er voor haar bedrijfscompetitie zaalvoetbal nu ruim een jaar gebruik van. En ze zien zich zelf ook als toekomstige gebruiker van Park Leudal-Oost. Wij, vanuit Park Leudal-Oost, natuurlijk ook!
Lees het verhaal van Pim Franssen, Process Engineer bij DHL. Hij neemt ons mee in het ontstaan en de groei van DHL’s bedrijfscompetitie en meer. En waarom DHL en Park Leudal-Oost nog meer zo goed bij elkaar passen.

Pim: “Twee jaar geleden hadden wij met een aantal collega's bij DHL Supply Chain Beringe het idee om een keer tegen elkaar te voetballen. Omdat wij verschillende afdelingen hebben, hebben wij toen eenmalig een voetbalwedstrijd tussen twee afdelingen in Heythuysen georganiseerd. Afgelopen jaar hadden meerdere collega's hierover gehoord. Toen kwam het idee om met meerdere teams een soort competitie te maken.

Centrale plek
“Om dit centraal te houden is besloten om de in de hal in Neer te huren”, vervolgt Pim. Afgelopen jaar hadden wij al vier teams. Daar hebben wij een hele competitie met finales mee gevoetbald. Één keer per maand zijn we enkele uren samen actief”, vertelt Pim.

“En het blijft groeien. Voor komend jaar hebben wij ook al aanmeldingen van teams van andere vestigingen, waaronder Eindhoven. De planning wanneer we komend jaar voetballen moeten we nog maken. Het animo groeit. Dit gaan de komende jaren zeker doorzetten! Lekker wat ontspanning na het werk,” aldus Pim Franssen.

DHL Supply Chain Beringe en Park Leudal-Oost
DHL is een logistiek bedrijf met vestigingen wereldwijd. En puttend uit hun website: “Wij willen verbindingen tussen mensen tot stand brengen en hun leven een stukje beter maken.” Dat sluit naadloos aan op Park Leudal-Oost. Vanuit Park Leudal-Oost zijn we dan ook, extra blij  met DHL Supply Chain Beringe – bedrijfscompetitie zaalvoetbal als samenwerkingspartners. Dat hun missie niet alleen woorden, zijn maar ook daden, blijkt wel uit Pim’s verhaal.

P.S. Heeft het verhaal van DHL Beringe Supply Chain je als bedrijf op een idee gebracht? De Sporthal Ligteveld (in de volksmond 'Spantenhal) en ook Park Leudal-Oost kijken graag samen naar de mogelijkheden. Nu en in de toekomst. Voor het gebruik van de huidige hal, kun je contact opnemen via info@sporthal-ligteveld-neer.nl, 0475-59 26 59. Voor meer informatie over Park Leudal-Oost, mail  naar info@parkleudaloost.nl.