Ook Accretos zeer teleurgesteld

Datum: 13 juni 2017

Bericht Accretos:

"ZEER TELEURSTELLEND! 
Ook Volleybalvereniging Accretos is zeer teleurgesteld over de brief van het college B&W aan de gemeenteraad van de gemeente Leudal met het negatieve advies m.b.t. Park Leudal Oost.

Al jaren vecht Accretos voor één centrale locatie met meerdere velden, zodat we de jeugd en senioren meer trainingen kunnen bieden en ook als vereniging meer SAMEN kunnen sporten. 
Een vereniging van 300 leden hoort zich niet te moeten splitsen over 4 en soms zelfs 5 sportzalen!
Een vereniging met 130 JEUGDleden zou geen NEE moeten hoeven zeggen tegen deze jeugdleden als ze twee keer per week willen trainen, vanwege plaatsgebrek of het feit, dat trainers zich niet op kunnen splitsen tussen twee zalen.
Helaas worden wij hier nu opnieuw mee geconfronteerd. 

Wij vinden het een gemiste kans voor onze vereniging. Maar nog meer een gemiste kans voor de gemeente om eens en voor altijd een duidelijk sportaccommodatiebeleid uit te zetten, zoals beloofd in het beleidsstuk Accommodaties en Subsidies.

Wij hopen, dat er alsnog door de gemeenteraad anders beslist gaat worden. Wij wensen stichting Park Leudal-Oost heel veel succes met het weerwoord op de brief van het college B&W!"