Samen verder als ’t Maasveld!

Datum: 26 juni 2018

Vanaf nu gaan we verder onder de naam ’t Maasveld!!!! Zondag 10 juni onthulden we tijdens Gaer door Naer, samen met wethouder Robert Martens en vele andere aanwezigen de nieuwe naam en huisstijl. De wethouder heeft vol lof over ’t Maasveld gesproken en noemde het initiatief onder andere "Het beste idee van Neer."

De naam ’t Maasveld geeft de verbondenheid met de Maas weer, een kenmerk van onze streek waar we trots op zijn en een verbondenheid mee voelen. Wij streven naar een bovenlokaal park en met de komst van de wielerbaan zelfs regionaal en landelijk. De Maas verbindt onze kernen letterlijk. Deze verbinding maken we ook op het park voelbaar. ‘Veld’ heeft een dubbele betekenis in de naam. Lees verder.


Het logo is tot stand gekomen met de gedachte dat ‘t Maasveld een samensmelting is van sport, zorg en cultuur. Elke deelnemer heeft zijn eigen kleur maar samen staan ze voor een krachtig geheel. Alles is met elkaar verbonden maar heeft toch zijn eigen identiteit. De vloeiende vorm geeft de beweging aan die zich op het park afspeelt. Beweging door sport maar ook de beweging door het verbinden van de verschillende sport, cultuur, recreatie en ondernemers.
Voor verder uitleg lees hier verder.


En bij een nieuwe naam en logo hoort ook een nieuwe website! Kijk maar eens op www.hetmaasveld.nl