Tijdrit 't Naers Peloton

Datum: 15 juni 2018

Op zaterdag 16 juni worden de wielerliefhebbers in Neer en omgeving getrakteerd op een hele dag fietsgeweld. Om 10:00u bijt de wielerjeugd (Wielerclub Midden Limburg) de spits af, met om 13:55u onze plaatselijke favoriet Wout Joore in Cat. 7 Jeugd. Na 15:00u gaan de Neerse en Roggelse wielrenners (Wielervereniging La Rochelle) zich warm draaien en van 16:00u tot 17:30u vindt de individuele tijdrit plaats. Start en finish is zeer goed te volgen vanaf het Terras de Rooëjbes. Nils Reinders zal als spreekstal meester de wielrenners en publiek voorzien van smeuïge anekdotes. De tijdrit en jeugdwedstrijden zullen plaatsvinden op een afgesloten parcours. De beveiliging van de renners en het verkeer is in handen van verkeersregelaars. We hopen op uw sportieve steun te mogen rekenen.
Tijdritparcours: start op Brumholt bij de Rooëjbes, vervolgens Rieterweg, Fort, Vlaas, Dries, Sterrebosweg, Ophoven, Leukeshoef en de finishlijn ligt weer op de Brumholt.”
Iedereen is welkom om de wielrenners aan te moedigen op het parcours dan wel bij de Rooëjbes”. Meer info op www.naerspeloton.nl