Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /var/www/vhosts/hetmaasveld.nl/httpdocs/mod/PHPMailer-master/PHPMailerAutoload.php on line 45
Inwoners in Leudal zijn aan zet!

Inwoners in Leudal zijn aan zet!

Datum: 2 juli 2015

Onderstaande een gedeelte van het interview door 'Zakenblad Weert'. Silvia Heijnen, Hans Wassenberg, Edwin van Pol en Wethouder John van den Beucken gaven antwoord op de vragen. Het volledige interview is de lezen via deze link.

Drie jaar geleden werd duidelijk dat de in 1985 gebouwde spantenhal op Sportpark ’t Ligteveld in Neer ‘op’ was. Bij leden van zaalvoetbalvereniging De Gastronoom groeide de droom van een nieuwe hal. Zeven betrokken inwoners, gelieerd aan de vereniging, smeedden plannen voor een vervangende hal. “We kwamen er vrij snel achter dat dit plan niet realistisch was”, vertelt Edwin van Pol. “We moesten het breder en professioneler aanpakken.” Hierdoor ontstond het idee voor multifunctioneel Park Leudal-Oost, een bovenlokale voorziening waarin diverse functies zoals sport, bewegen, ontmoeten, zorg en cultuur geclusterd worden. Door een slimme programmering en beheer van het park kan de nieuwe accommodatie optimaal worden benut. Een burgerinitiatief was geboren.

Het volledige interview is de lezen via deze link.

Foto: Irene van Wel Fotografie