Het verhaal van Har Bots: Handen uit de mouwen

Aan handen uit de mouwen geen gebrek! Har Bots is thuis en op andere plekken volop actief. Zo doet Har als vrijwilliger veel voor de Spantenhal in Neer. En ging hij na een infoavond voor vrijwilligers door Park Leudal-Oost (tegenwoordig ’t Maasveld) voor het parkteam aan de slag. Super fijn! Lees hier meer.

In maart 2016 was Har hij bij de informatieavond die Park Leudal-Oost voor vrijwilligers organiseerde. Met de insteek: waar kunnen de vrijwilligers van de diverse verenigingen die nu al actief zijn op en rond Sportpark Ligteveld, elkaar eventueel helpen. Ook met het oog op het toekomstige Park Leudal-Oost. Nieuwe vrijwilligers waren die avond ook welkom.

Iets doen

Die avond maakte Har nog enthousiaster over Park Leudal-Oost en daarmee was de volgende stap voor hem zo gezet: “Ik doe wat ik kan.” Vanuit zijn vroegere werk bij de Westrom zit het groen in zijn vingers. En daar kan Park Leudal-Oost juist prima ondersteuning bij gebruiken.
Fred van der Leeden (Park Leudal-Oost) kende de behoefte aan ondersteuning vanuit Zwembad ’t Ligteveld en bracht de twee bij elkaar.

Har: “Over een maand (red. mei/juni) is het werk in de hal klaar. Pas in september is daar weer iets te doen. In die tussentijd wil ik graag iets doen, bezig blijven. Dat kan mooi bij het parkteam van Park Leudal-Oost.” Vanaf mei 2016 maait Har, nog altijd, iedere twee weken het gras bij Zwembad ‘t Ligteveld. Ook bij de opbouw van Gaer door Naer 2017 in de sporthal hielp hij mee. En ook in 2018 ondersteunt Har diverse partners op en rond ’t Maasveld.  

En zo zijn er nog veel meer mensen vanuit de dorpen en verenigingen betrokken bij de ontwikkeling van ‘t Maasveld. 

Dankjewel aan iedereen die mee helpt aan een toekomstbestendige sport- en ontmoetingsplek voor ons allemaal!

Jij ook?

Mocht je meer willen weten en interesse hebben, je bent van harte welkom. Wil je graag iets doen qua klusjes en/of onderhoud en heb je nog paar uurtjes vrij,  heb je vragen? Mail naar info@hetmaasveld. Dat geldt ook voor eventuele ondersteuning op de langere termijn voor zorg, horeca en sport. De voorbereidingen daarvoor zijn nu gaande. Meedenken mag ook altijd!