KVW Neer

Kindervakantiewerk Neer is een stichting die geheel draait op vrijwilligers. Zij bezorgen alle Neerse kinderen van de basisschool een super te gekke week tijdens de zomervakantie. Het bestuur verzorgt de kvw-week tijdens de zomervakantie in samenwerking met leiders, KP’ers en alle andere mensen die met veel enthousiasme hun steentje bijdragen aan de week!

Van maandag tot en met vrijdag organiseert KVW Neer een dagvullend programma. Iedere dag begint en sluit af met een toneelstuk en een kvw-lied dat luidkeels wordt meegezongen! De leiding bedenkt de programma's grotendeels zelf. Dat bestaat uit koken, knutselen, speurtochten, excursies, zwemmen, speedboten, motortocht, survivalen, een zeskamp en meer.! Op vrijdagmiddag is er een feestelijke optocht door de straten van Neer en zijn er optredens van elke groep op het KVW-terrein. KVW Neer maakt daarvoor al vele jaren gebruik van het terrein van Zwembad ;t Ligteveld, ook 'één van de samenwerkingspartners in 't Maasveld.

KVW Neer over 't Maasveld
"Kindervakantiewerk Neer gaat graag samen op weg naar nieuwe mogelijkheden. Het warme hart dat de Neerse mensen en verenigingen Kindervakantiewerk Neer toedragen zal in onze ogen door het Maasveld alleen maar groeien. Wij merken op allerlei manieren dat heel Neer voor Kindervakantiewerk klaar staat. Deze gastvrijheid, samenwerking en openheid van Neerse mensen en verenigingen, vinden wij ook typerend voor het krachtige geheel van 't Maasveld," aldus Maartje Emonts, KVW Neer.

Foto's: ElkeS Fotografische Vormgeving

 NAAR DE WEBSITE