14e Lindeboom Penaltytoernooi

Datum: 8 juni 2019

De Neerse voetbalclub RKSVN organiseert voor de 14e keer een penaltytoernooi voor teams. Een toernooi, waarbij tegenstanders tegen elkaar strijden door middel van -de naam zegt het al- het nemen van penalty’s. Dit toernooi wordt in samenwerking met bierbrouwerij ‘De Lindeboom’ uit Neer georganiseerd. Zij zijn graag bereid de naam van het Neerse gerstenat te verbinden aan dit toernooi. Het toernooi telt een maximum van 66 teams.

Net als bij een ‘mini’voetbaltoernooi worden eerst poulewedstrijden gespeeld. Daarna volgen voor de best geklasseerde teams finalewedstrijden.
De duur van de wedstrijden is 15 minuten, waarin 10 penalty's per team genomen worden op een normaal doel, maximaal 2 per speler.
Een team bestaat uit minimaal 4 spelers en 1 keeper per wedstrijd. De minimum leeftijd voor deelname is 18 jaar. Het toernooi wordt gespeeld om
geldprijzen. Het winnende team ontvangt, buiten een geldprijs, ieder een trainingspak van een sponsor, alsmede de "Klaas Lispet Wisseltrofee”. Tevens is er, door een sponsor, een voetbal beschikbaar gesteld voor het team met de minst gepasseerde keeper tijdens de voorronde.

Wederom heeft de vrijwilige organisatie van het Lindeboom Penaltytoernooi een topevenement neergezet!