Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /var/www/vhosts/hetmaasveld.nl/httpdocs/mod/PHPMailer-master/PHPMailerAutoload.php on line 45
Het Maasveld - Neer - Leudal | Nieuws

Kandidaat 2e Kamer Malou Absil op bezoek

Datum: 1 november 2023

CDA-politica Marlou Absil (49) uit Helden bezocht op zaterdag 28 oktober sportpark 't Maasveld in Neer. Zij was er samen met enkele partijgenoten. Waaronder Tweede Kamerlid Mustafa Amhaouch (53), eveneens uit Helden en dr. Marcel Hanegraaff (44) uit Velden, lid van het Limburgs Parlement.

Absil wil naar de Tweede Kamer. De moeder van vijf kinderen was eerder al wethouder in Peel en Maas en momenteel lid van het Limburgs Parlement in het Gouvernement aan de Maas te Maastricht. Haar partij heeft Marlou op een 8e plaats op de kandidatenlijst geplaatst. Ze maakt daarmee kans om Limburgs volksvertegenwoordiger in Den Haag te worden.

Voorzitter John van Haeff van stichting 't Maasveld dankte Absil voor haar steun in het Limburgs Parlement toen het erom ging 750.000 euro uit de Provinciekas te krijgen voor het Neerse sportpark. En dan met name voor de aanleg van de veilige wieleromgeving op het park.

fotobijschrift: van links naar rechts: dr. Marcel Hanegraeff uit Velden, Hans Lansbergen uit Meijel, Mustafa Amhaouch uit Helden, voorzitter John van Haeff van stichting 't Maasveld en Marlou Absil uit Helden, kandidaat voor de Tweede Kamer.