Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /var/www/vhosts/hetmaasveld.nl/httpdocs/mod/PHPMailer-master/PHPMailerAutoload.php on line 45
Het Maasveld - Neer - Leudal | Nieuws

Gouverneur onder indruk van 't Het Maasveld

Datum: 26 september 2023

,,Ongelofelijk ambitieus. Dit kun je bijna geen burgerinitiatief meer noemen, zo professioneel de herontwikkeling van dit sportpark wordt opgepakt."

Dat zei Limburgs gouverneur Emile Roemer vanmiddag tijdens een bliksembezoek aan Open Club 't Maasveld in Neer samen met burgemeester Désirée Schmalschläger.

De Commissaris van de Koning was door de gemeente uitgenodigd voor een Leudaltour om naar lopende projecten te komen kijken. Zo werd onder meer basisschool De Brink op het terrein van het azc in Baexem bezocht evenals het bedrijventerrein Zevenellen in Buggenum.

Daarna deed het gezelschap 't Maasveld aan waar het een presentatie kreeg van Niels van den Beucken over 't Maasveld. Daarbij kreeg de gouverneur te horen wat al gerealiseerd is op het sportpark en wat er nog staat te gebeuren. Aansluitend kregen de bezoekers een korte rondleiding over het sportpark en in de sporthal.

Om Roemer niet met lege handen naar het Gouvernement aan de Maas te laten gaan kreeg hij uit handen van Niels van den Beucken een voorraadje Gouverneurbier mee, een speciaalbier van Lindeboom Brouwerij in Neer.