MTB Kids Clinic voor jeugd vanaf groep 4

Datum: 29 augustus 2019

Vind je het leuk om op je fiets te crossen, op de weg of in het bos? Heb je met de Koningsspelen meegedaan en / of zou je nog wel meer kunstjes op de fiets willen leren…

Het Naers Peloton organiseert op zaterdag 21 september 2019 een familiedag met een speciale clinic voor de jeugd vanaf groep 4.

Het programma bestaat uit twee delen. Je wordt eerst getraind in fiets behendigheid op kleine hindernissen met handige spelletjes. Als je de smaak te pakken hebt worden er 3 groepen gemaakt op niveau en leeftijd. Onder begeleiding maken jullie een toertocht door het Leudal.

Spreekt dit je aan en wil je een middag lekker ravotten op de fiets, meld je dan aan via het aanmeldingsformulier of bij Ingrid Beeren 06 - 44 66 40 29.

Aanmelden kan tot en met 15 september 2019. Deelname is gratis en er wordt voor iets lekkers gezorgd.

Je wordt verwacht op zaterdag 21 september om 14:30uur bij de Rooëjbes. Neem je eigen fiets en fietshelm mee. Mocht je geen helm hebben of heb je andere vragen, neem contact op met Ingrid Beeren.

Het eerste uur is er een aantal oefeningen  tegenover de Rooëjbes in de speelwei bij Ge Bosman. De beginselen van MTB`en worden aangeleerd. Om 15:30u start de toertocht naar het Leudal die ongeveer 1,5 uur duurt.

Er kunnen 25 kinderen meedoen, dus meld je op tijd aan. Vol is vol.

Ouders zijn van harte welkom om te kijken naar hun eigen kroost, dan wel als toeschouwer van de jaarlijkse Naerse ploegentijdrit die om 16:00 van start gaat.