Nieuwe voorzitter en structuur

Datum: 23 april 2018

Achter de schermen is Patrick Geraedts al enkele maanden bezig met Park Leudal-Oost. En dat maken we ook graag breder zichtbaar! Begin dit jaar heeft hij het voorzittersstokje voor Park Leudal-Oost overgenomen van Ruud Boonen. Die overigens betrokken blijft bij Park Leudal-Oost in diverse commissies. Maak kennis met Patrick Geraedts. 

Patrick: “Park Leudal-Oost ging na het raadsbesluit in december 2017 een nieuwe fase in. Een fase op weg  van planontwikkeling naar de uitvoering én een nieuwe voorzitter. Ik ben getrouwd met een echte Neerse en heb twee kinderen. Ik ben 44 jaar en afkomstig uit Buggenum. Sinds 1995 (met een uitstap van drie jaar naar Noord-Holland) zijn we woonachtig in Neer en ben ik lid van diverse verenigingen geweest. Uiteindelijk is het lidmaatschap van de tennisclub LTV Neer overgebleven. Hier maak ik deel uit van het bestuur. Zo ben ik ook in aanraking gekomen met Park Leudal-Oost.” Vanaf het begin dat de buitensportverenigingen bij Park Leudal-Oost betrokken zijn, is Patrick er ook bij betrokken.

“De uitdaging van het voorzitterschap zit op het moment in drie verschillende items. Namelijk het samen optrekken met de gemeente om het park te realiseren het uitwerken, het concreet maken van inrichting en organisatie en tot slot het faciliteren van de samenwerking tussen de gebruikers om het park toekomst bestendig te laten zijn.” Patrick vervolgt: “Het mooie ervan is dat er wordt  gewerkt met een team met gedreven vrijwilligers, die een duidelijk doel hebben wat ze willen realiseren. Een team dat veel doorzettingsvermogen, flexibiliteit en energie blijft hebben ondanks dat er tegenslagen zijn. Ik ben er trots op om hier mee te mogen werken en deel te nemen aan dit uitdagend burgerinitiatief dat een grote meerwaarde heeft voor de gemeenschap.”