Tientallen omwonenden namen deel aan buurtavond ’t Maasveld

Datum: 29 april 2021

Ruim vijftig omwonenden van sportpark ’t Maasveld hebben vanavond deelgenomen aan de digitale buurtavond. Daarin heeft de stichting ’t Maasveld de laatste stand van zaken met betrekking tot de renovatie van het park en bouw van een wielerbaan toegelicht.

De plannen zijn iets aangepast en verfijnd ten opzichte van het eerdere ontwerp op wens van de sportverenigingen op het park en ook door suggesties van omwonenden. ,,Dit plan is ontwikkeld door ’t Maasveld samen met de omgeving,”  zegt voorzitter John van Haeff

Hij hoopt dat komende zomer een open dag op het park kan worden gehouden om de buurt de plannen ter plekke te laten zien. Een en ander samen met de betrokken verenigingen.

Er werden ook vele vragen belangstellende vragen gesteld via mail en chat aan de stichting en gemeente, die de bijeenkomst faciliteerde. Onder meer over het nieuwe groen, de betere bereikbaarheid, verduurzaming en de verlichting van het park. De stichting verwacht dat komende zomer duidelijk wordt wat een en ander gaat kosten en dat de daadwerkelijke uitvoering in 2022 plaats zal vinden met mogelijke uitloop naar 2023.