Nieuwsbrief April 2021

Datum: 21 april 2021

Afscheid van Senna Heijnen

In de vernieuwde Sporthal ’t Maasveld werd op maandagavond 19 april afscheid genomen van vrijwilliger Senna Heijnen als lid van de werkgroep Communicatie. Senna heeft dit werk ruim vijf jaar gedaan en heeft mede bijgedragen aan het succes; de reconstructie van het Neerse sportpark.

,,We hebben veel profijt van Senna gehad,” zei voorzitter John van Haeff van de stichting ’t Maasveld. ,,Met name door haar creativiteit. Ze heeft onder meer mede het logo van ’t Maasveld bedacht en ontworpen, qua kleur, uitdrukking en de naam. Dat spreekt boekdelen. Chapeau!. Dankjewel Senna!” Senna Heijnen nam in januari afscheid van de stichting in verband met de start van een studie.

Fotobijschrift: Senna Heijnen werd in de Sporthal ’t Maasveld bedankt voor haar inzet als lid van de werkgroep Communicatie door voorzitter John van Haeff.

 


Werkgroep Bouw & Infra Maasveld in het zonnetje gezet

‘We zijn een supersterk team’

De vrijwilligers van werkgroep Bouw & Infra van sportpark ’t Maasveld in Neer werden maandagavond 21 april even in het zonnetje gezet door het bestuur van stichting ‘t Maasveld. Hiervoor was alle aanleiding. Successen moeten – ook in coronatijd - nu eenmaal gevierd worden, zei voorzitter John van Haeff.

De werkgroep heeft de afgelopen najaar en winter keihard gewerkt aan de uitbouw van de sporthal op het park. Er is een spiksplinternieuwe wedstrijdvloer gelegd en de sporthal is een flink stuk groter geworden door middel van een uitbouw aan de achterzijde. Ook nieuwe verlichting en geluidapparatuur zorgen ervoor dat heel Leudal trots kan zijn op zo’n prachtige accommodatie.

,,Ik kan me de start van de werkzaamheden nog goed herinneren,” zei Van Haeff. ,,De oude vloer lag met 28 centimeter afschot. Dat moest even gevlakt worden. Geen eenvoudige klus. Maar het is gelukt. Er ligt nu een schitterend nieuwe sportvloer met een goede demping Dat is goed voor de sporters, die er gebruik van maken. Maar ook voor de omwonenden, die veel minder geluidoverlast ervaren dan voor de renovatie.”

John had ook een cadeau voor het bouwteam; een 3-D geprinte maquette van de sporthal. De projectleider van het bouwteam, Martijn Triepels, overhandigde de maquette meteen door aan de beheerder van de sporthal, Fred van der Leeden, een van de initiatiefnemers van het eerste uur. ,,Die krijgt een mooi plekje hier in de sporthal,” zei Fred. Martijn roemde zijn team: Hans Mingers, Marcel Wellmans, Pieter Derikx, Roy van Rijt, Ed van Pol, Tijs van Lierop en Onno Geelen. ,,We zijn een supersterk team. Samen hebben we deze klus geklaard.

Fotobijschrift: Projectleider Martijn Triepels (links) overhandigt de 3-D geprinte maquette van de sporthal aan de beheerder van de sporthal, Fred van der Leeden.

 

Nieuwe vrijwilligers gevraagd

Fred van der Leeden van Sporthal ’t Maasveld doet een oproep aan iedereen om nieuwe vrijwilligers te werven om de sporthal nu en in de toekomst in stand te kunnen houden. ,,We moeten verjongen,” zegt hij. Fred wees in dit kader naar Har Bots (75), die als stille kracht op het sportpark al vele decennia het voorbeeld geeft.