Nieuwjaarsreceptie 't Maasveld

Datum: 14 januari 2020

Maandagavond13 janauri vond de eerste nieuwjaarsreceptie vanuit het 't Maasveld plaats. Tijd voor een terugblik naar waar het allemaal begon, welke mooie mijlpalen we hebben behaald én een vooruitblik naar een veelbelovende toekomst.

Mooi om te zien dat er naast 39 verschillende samenwerkingspartners ook ontzettend veel vrijwilligers zich inzetten voor een toekomst waar sport, bewegen, onderwijs, zorg en cultuur samenkomen.

Samen gaan we in 2020 mooie stappen zetten!

 

Zie onderstaand de speech die voorzitter John van Haeff deze avond gaf.

Openingswoord nieuwjaarsbijeenkomst ’t Maasveld , 13 januari.

Dames en heren , mag ik jullie aandacht.

Welkom op deze eerste nieuwjaarsbijeenkomst van ’t Maasveld, een bijeenkomst die wat ons betreft een mooie aanleiding is om als vaste waarde te hanteren bij het begin van het nieuwe jaar.

Voor de degene die ik nog geen persoonlijk een hand heb kunnen geven, wil ik namens ’t bestuur en de commissies van ’t Maasveld iedereen een sportief en gezond nieuwjaar wensen.

Een speciaal welkom voor de mensen van het eerste uur, de zaalvoetballers, zij hebben het zaadje geplant waaruit uiteindelijk ’t Maasveld is ontstaan en dat wij vandaag met elkaar de voortgang van het project kunnen delen.

Verder wil ik al onze partners welkom heten om vandaag met ons stil te staan bij de nieuwe ontwikkelingen, in het bijzonder de voetbalclub die ook vandaag weer als gastheer ons in de gelegenheid stelt om jullie hier te ontvangen.

Ook een bijzonder welkom voor onze ambassadeurs, in het bijzonder Huub aan den Boom, waar we regelmatig een beroep op hebben gedaan.

Verder wil ik wethouder Robert Martens welkom heten, zonder zijn enthousiasme en steun zouden we hier nu niet staan.

En last but nog least, alle commissieleden van ’t Maasveld, alle vrijwilligers, die nu al jaren klaar staan om daar waar nodig door te pakken in het realiseren van ons project.

Wij nemen jullie vanavond mee in de laatste ontwikkelingen van ’t Maasveld en zoals het een Open Club ook betaamt, van en voor partners, mocht je vragen en of ideeën hebben tijdens de presentatie stel deze, of kom naar ons toe , later op de avond.

Ik kan het niet genoeg benadrukken, ’t Maasveld is een Open Club, een Open Club drijft op de onderlinge samenwerking, een Open Club bestaat dankzij de participatie van een ieder, een Open Club is van alle betrokkene, ieder van ons is belanghebbende in de Open Club ’t Maasveld.

’t Maasveld heeft iets met december, in 2017 kende de gemeente raad de eerste € 1.5 miljoen toe, het college voegde in december  2018 nog eens € 820.000 toe en in december 2019 kwam de toezegging van Joost van der Akker met € 750.000 en wel op 5 december Sinterklaas avond, waarvan u hier een impressie ziet. Een mooier Sinterklaascadeau voor ’t Maasveld had de gedeputeerde niet mee kunnen nemen.