Niet op koers

Datum: 25 januari 2017

De planning voor Park Leudal-Oost krijgt sinds ons laatste overleg met de gemeente Leudal (12 januari 2017) een heel andere wending.

Afspraken worden wederom niet nagekomen. Besluitvorming vindt niet in de gemeenteraad van 14 februari plaats. En daaraan gekoppeld, staan we ook niet op de agenda van de commissievergadering 30 januari.

Een maand later, zoals we in ons overleg 12 januari gezamenlijk besproken (vertegenwoordigers van de gemeente Leudal en Park Leudal-Oost), daar kunnen we prima meeleven. Maar ook dat lijkt er na een eerste mededeling van de gemeente Leudal vrijdag 20 januari 2017 heel anders uit te gaan zien. Wanneer dan wel en hoe de gemeente het vervolgtraject ziet? Dat horen we formeel begin volgende week. Cocreatie en partnerschap zijn zo ver te zoeken.... ons vertrouwen in de gemeente is tot een dieptepunt gedaald.

We hadden jullie graag anders bericht. Maar het is niet anders. Zodra we de brief van de gemeente hebben ontvangen, delen we die met jullie. En beraden we ons over het vervolg.

Tot die tijd: laat jullie steun voor Park Leudal-Oost, waar we met z’n allen al meerdere jaren keihard aan werken, horen! Waar het maar ook kan.