Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /var/www/vhosts/hetmaasveld.nl/httpdocs/mod/PHPMailer-master/PHPMailerAutoload.php on line 45
Het Maasveld - Neer - Leudal | Bewegen en Ontmoeten

SPORT

’t Maasveld heeft een gevarieerd sportaanbod, zowel binnen als buiten, voor jong tot oud, met of zonder beperking, fit of minder fit. Wij willen dat iedereen op eigen niveau met plezier kan bewegen.
Kijk hier voor ons actuele sportaanbod.


ZORG

Met ’t Maasveld creëren we in de toekomst een plek waar we ook met dagbesteding actief bezig zijn. Gecombineerd met ontspanning. Plezier hebben met elkaar staat centraal. We gaan samen werken met verschillende (zorg)instellingen om het juiste aanbod voor elke doelgroep te kunnen bieden. Kijk hier voor ons actuele zorgaanbod.


EVENTS

Op eventgebied heeft ’t Maasveld veel te bieden. Zo vinden er al verschillende muziekevents, bijzondere toernooien en clinics plaats en is ‘t Maasveld bijvoorbeeld ook vertrek- en finishpunt voor georganiseerde fietstochten door Limburg. Kijk hier voor ons actuele cultuuraanbod.


RECREATIE

Ons recreatieaanbod varieert van, wandeltochten langs historische plekjes in de omgeving tot een dagje ontspannen bij het buitenzwembad of een heerlijke lunch en borrel bij onze toekomstige gezamenlijke brasserie. Kijk hier voor ons actuele recreatieaanbod.


SAMEN STERK!

’t Maasveld, voorheen bekend als Park Leudal-Oost, is een plek waar verbinding, plezier en actief zijn, centraal staan. En dat zie je al terug op het huidige sportpark in Neer en kunnen we in de toekomst, met de realisatie van allerlei ambities, nog meer uitdragen.

Verbinding staat voor de sterke verbindingen tussen de verschillende sectoren als sport, bewegen, onderwijs, zorg en cultuur. Deze variatie maakt het een park voor iedereen aantrekkelijk. Van jong tot oud. Met of zonder beperking. Sporter of geen sporter. Iedereen is welkom. Verbindingen tussen de gebruikers en partners onderling zijn voor ons van groot belang. Samen met onze partners zijn zij de basis voor een multifunctioneel, sociaal en levendig park. Plezier staat voorop bij alles wat we doen en aanbieden. We willen dat iedereen op het park plezier heeft in hetgeen dat hij of zij doet als sporter, vrijwilliger, verzorger of toeschouwer. Het plezier van de mensen maakt het park pas echt waardevol. Actief bezig zijn is de kern van ’t Maasveld. Iedereen doet dit op zijn eigen manier en niveau. Of het nu gaat om sport, een cultureel avondje, het onderhouden van het park of iets anders. We willen dat iedereen actief mee kan doen én daar plezier in heeft.

We zien jou graag terug op ’t Maasveld!NIEUWS

Gouverneur onder indruk van 't Het Maasveld

,,Ongelofelijk ambitieus. Dit kun je bijna geen burgerinitiatief meer noemen, zo professioneel de he... Lees meer >

Tijs van Lierop wethouder

Tijs van Lierop (45) uit Panningen, lid van de werkgroep Infra van de herontwikkeling van Sportpark ... Lees meer >

70 wielrenners bijeen op ‘t Maasveld

Ruim 70 wielrenners uit heel Limburg staken op donderdag 9 maart de koppen bij elkaar tijdens de Wie... Lees meer >

MEER NIEUWS